Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "KTech Genesis"

Etiketa: KTech Genesis

Është lansuar ketë javë një Printer i ri 3D i emëruar si KTech Genesis ku ofron një vëllim të shtypit 200mm gjatësi dhe 194mm lartësi....