Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LaCie Porsche Design USB Key"

Etiketa: LaCie Porsche Design USB Key

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga...