Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lacie"

Etiketa: Lacie

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga...