Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lady Gaga"

Etiketa: Lady Gaga

Twitter përgaditet të festoj përdoruesin e parë që do të arrijë 30 milion përcjellës (followers). Përdoruesi është kush tjeter përveq se këngtares ekstravagante dhe...