Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lajme. VALA"

Etiketa: Lajme. VALA

Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK) ka shpallur fituesin për avancimin e platformës së saj të operatorit mobil “Vala” në gjeneratën e tretë 3G...