Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Leap"

Etiketa: Leap

Leat (foto: Leap Motion) Së pari Nintendo Wii, pastaj PlayStation Move, dhe kur arriti Kinect menduat që ishte i përsosur. Të paktën kështu ishte deri...