Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Leica"

Etiketa: Leica

Në të kaluarën kemi parë se si disa kompani të mëdha të teknologjisë së lartë si Bang dhe Olufsen kishin arritur të integrojnë teknologjitë e...