Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo A1000"

Etiketa: Lenovo A1000

Lenovo duket se po vazhdon trendin me produkte të reja, duke lansuar kështu tabletët e ri Lenovo A1000, A3000 dhe S6000 në Kongresin...