Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo A3000"

Etiketa: Lenovo A3000

Lenovo duket se po vazhdon trendin me produkte të reja, duke lansuar kështu tabletët e ri Lenovo A1000, A3000 dhe S6000 në Kongresin...