Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo A660"

Etiketa: Lenovo A660

Lenovo ka lancuar një smartphone tjetër të ri me Android, Lenovo A660 i cili posedon sistemin Android versionin Ice Cream Sandwich dhe është dualSIM. Lenovo...