Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo Golden Warrior S8"

Etiketa: Lenovo Golden Warrior S8

Detajet si dhe disa foto janë paraqitur nga smartphone-i i ri nga Lenovo  Golden Warrior S8 i cili paraprakisht do të lansohet vetëm në...