Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo S6000"

Etiketa: Lenovo S6000

Lenovo duket se po vazhdon trendin me produkte të reja, duke lansuar kështu tabletët e ri Lenovo A1000, A3000 dhe S6000 në Kongresin...