Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo S650"

Etiketa: Lenovo S650

Lenovo ka njoftuar për dy smartphone të ri që përfshinë phabletin S930 dhe modelin S650. Të dy modelet posedojnë ndërfaqen e përdoruesit (UI) nga...