Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lenovo Z40"

Etiketa: Lenovo Z40

Lenovo pas prezantimit të tabletit Thinkpad 8 në CES 2014 ata kanë njoftuar edhe për serinë e laptopve të ri Z40, Z50, Y40 dhe Y50...