Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LG G Flex"

Etiketa: LG G Flex

Thashethemet e fundit premtonin se gjenerata e dytë e smartphone-it G Flex do të vij këtë javë në ngjarjen CES, ku tani posterat e vendosur nga...

Pa dyshim që LG është njëri ndër konkurrentet më serioz të Samsung dhe Apple, kjo kompani është duke ecur me hapa të mëdha drejt...

Rëndësia kryesore e smartphone-ve të lakueshëm (fleksibil) është se ata duhet të jenë vërtet të lakueshëm dhe më të fortë se sa smartphone-et me...

Samsung dhe LG ishin të dyja ato që kishin deklaruar se do të lansojnë smartphone me ekrane të lakuara. Samsung ka lansuar një të...