Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LG G Watch R"

Etiketa: LG G Watch R

Orët e mençura (Smartwatches) sot thjesht po bëhen pajisje që medoemos na duhet t'i kemi në jetën tonë të përditshme, dhe LG është njëra...

Kompania LG është duke u përgatitur për të lanusar orën e mençur javën e ardhshme, saktësisht të martën më 14 Tetor në Korenë e...