Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LG G3 Mini"

Etiketa: LG G3 Mini

LG G3 Mini dje është certifikuar në agjencinë kineze të telekomunikacionit ndërsa tani është zyrtarizuar nga kompania gjigante LG me emrin LG G3 Beat...

LG G3 Mini është certifikuar në agjencinë kineze të telekomunikacionit dhe tani më janë konfirmuar edhe specifikacionet përfundimtare të tij.LG G3 Mini do të...