Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LG Laser TV"

Etiketa: LG Laser TV

Pak para ngjarjes CES në Janar të këtij viti kemi dëgjuar thashetheme dhe kemi parë prezantimin e  një pajisje LG Laser TV "Hecto", dhe...