Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LG Watch Urbane"

Etiketa: LG Watch Urbane

Përveç Moto 360 dhe LG G Watch R, shumica e orëve të mençura Android kanë një dizajn jo edhe aq të pashëm, LG tanimë...