Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Libri"

Etiketa: Libri

Tre javë më parë në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), u promovua libri “Rrjetat kompjuterike”, i autorit Selman Haxhijaha. Promovimi i librit u organizua...