Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Linaro"

Etiketa: Linaro

Disa programer të Linux-it vendosën të hyjnë më thellë në përmirësimin e kodit të Androidit 4.0.x ICS dhe shfaqën një version të ri të ashtuquajtur...