Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Live"

Etiketa: Live

Google I/O 2013 Kanë mbetur edhe pak orë para se Google të filloj konferencën vjetore rreth “Innovation in the Open” dhe ngjarjeve te rëndësishme qe ndërlidhen...