Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lokal"

Etiketa: Lokal

IPKO vjen edhe me një inovacion të ri – "Kujdes për konsumatoret Online dhe në Facebook"!Aplikacioni funksionon si një motor kërkimi, në të cilën...