Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "LTE Advanced"

Etiketa: LTE Advanced

Qualcomm dhe Ericsson kanë lajmëruar së bashku se kanë testuar me sukses shpejtësinë LTE Cat10 450 Mbps në pajisjet më të fundit.Kjo shpejtësi e...