Tag Archives

2 Articles
Edhe një video reklamë për Lumia 1020 kundrejt iPhone-it  dhe Galaxy-së

Edhe një video reklamë për Lumia 1020 kundrejt iPhone-it dhe Galaxy-së

Në heshtje por me plotë kujdes, Microsoft ka publikuar edhe një tjetër reklamë të shkëlqyer për smartphone-in e tyre të ri Lumia, përderisa me guxim zbavitet më pajisjet e saja kundërshtare iPhone dhe Samsung Galaxy.

Thirrja e mëparshme e Microsoft-it nëpërmes një reklame kishte qëndrim të ngjashëm, duke treguar se sa të padisiplinuar mund të jenë të dy palët konkurruese, duke shpërndarë grushte dhe grindjet e panevojshme.

Në këtë video reklamë të re, Microsoft nxjerr në pah aftësitë e Lumia 1020 për pamjet e saja Zoom dhe kualitetin e fotografisë pa e humbur cilësinë.

[youtube id=”2vR4LeL0yzE” width=”600″ height=”350″]

Ulur larg, të pakënaqur me imazhet e smartphone-ve të tyre, prindërit me iPhone dhe pajisjeve Galaxy shpejt fillojnë të afrohen më afër skenës duke shkelur njëri-tjetrin, mbështetur të tjerët nga ulëset vetëm për të marrë një pamje më të mirë.

Dhe kështu publiku fillon të dal nga kontrolli, derisa kamera Lumia shfaqet nga dy prindër të ulur shumë prapa skenës si dhe publikut. “Pse nuk afrohemi ne?”, pyet gruaja. “Me Nokia Lumia 1020, ne kemi ulëset me të mira”, përgjigjet burri.

Dhe më ketë, Microsoft i jap një goditje të drejtpërdrejt të dy pajisjeve iPhone dhe Samsung Galaxy. |ameble|

Zyrtare: Nokia lanson smartphone-in Lumia 1020

Zyrtare: Nokia lanson smartphone-in Lumia 1020

Nokia tanimë zyrtarisht lansoj smartphone-in Lumia 1020 të koduar dhe përfolur më parë si Nokia EOS.

Kemi parë tashmë disa nga fotot që janë publikuar online plus videot nga platforma mobile AT&T. Videot koleksion janë shfaqur gjithashtu online, të cilat më gjasë janë incizuar me Nokia-n e re Lumia 1020 dhe kamerën e saj 41 megapikselë.

[youtube id=”5nRj9pv0y9M” width=”600″ height=”350″]

Kamera 41 megapikselë me sensor Pure View mund të incizoj video me 1080p dhe kombinoj blicin xenon me dritën LED për të përmirësuar performancën e dritës së ulët.

Karakteristikat tjera të këtij modeli janë ekrani 4.5 inç Amoled HD+ me rezolucion 1280 X 768 dhe procesori 2-bërthamor 1.5 Ghz. Smartphone-i posedon 2 GB RAM dhe 32 GB hapësirë e brendshme për ruajtjen e të dhënave, ekstra 7 GB hapësirë është e mundësuar nga SkyDrive sepse mos t’harrojmë ky është një Windows Phone. Lidhjet që posedon janë LTE, HSPA+, Bluetooth dhe NFC.

Picture 2900

Nokia Lumia 1020  x

Lumia 1020 do të fillojë shitjen më kontratë në SHBA ekskluzivisht nëpërmes AT&T nga data 26 Korrik me një çmim prej 300 $ sipas kërkesës. |ameble|