Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Lumix"

Etiketa: Lumix

Panasonic ka prezantuar kamerën e tyre të re Panasonic Lumix GH4 me lensa që mund të ndërrohen, dhe që i ofron përdoruesve mundësinë për...