Tag Archives

2 Articles
LG lanson makinën larëse me teknologjinë NFC

LG lanson makinën larëse me teknologjinë NFC

Sot makinat larëse janë shumë të rëndësishme kur është fjala për larjen e rrobave, mirëpo çfarë funksioni tjetër mund të kryejnë? Gjatë ngjarjes InnoFest 2014 kompania LG ka prezantuar një makinë larëse të re që mund të jetë me interes të madh për pronarët e shtëpive të reja, posaçërisht kur makina e llojit të tillë posedon përkrahjen NFC.

Kjo makinë vjen me shumë opsione të reja që përcaktojnë se çfarë sasie e ujit të përdoret, çfarë temperature duhet të jetë si dhe sa rroba është e nevojshme të futen për larje. Gjithashtu posedon opsionin për larje të shpejtë, ku makina shpërlanë rrobat për disa minuta, nga dallimi i larjes së gjatë që rrotullohet më shumë herë dhe përdorë më shumë ujë.

Kurse nëpërmjet përdorimit të NFC-së, përdoruesit do të kenë mundësinë të shkarkojnë programe të reja për larje nëpërmes smartphone-it. Lidhja NFC gjithashtu mundëson gjetjen e ndonjë prishje të makinës nëse ka.

Përveç lidhjes NFC kjo makinë vjen edhe me teknologjinë TrueSteam që posedon tri karakteristika të tilla si Steam Refresh, Allergy Care, dhe Steam Softener. /ameble

LG është duke punuar në një makinë larëse që nuk përdor ujë

LG është duke punuar në një makinë larëse që nuk përdor ujë

LG makine lareseLG është duke punuar në disa teknologji të reja interesante. Njëra nga këto teknologji është një makinë larëse që pritet të lajë rrobat pa përdorur ujin.

Zëvendës presidenti i lartë në departamentin për pajisjet shtëpiake të LG Electronics, Kevin Cha, nuk ka dhënë detaje se si do ta bëjnë ketë. Kjo është ende në fazat e hershme të zhvillimit dhe ata nuk dëshirojnë të japin sekretet e tyre për funksionimin e kësaj pajisje.

Një model i ngjashëm nga LG, i quajtur Styler u zbulua në ngjarjen CES gjatë këtij viti, e cila mund të freskoj rrobat pa detergjent apo ujë. Kjo pajisje si duket do të marr një funksion përmirësimi, dhe do të shtoj disa funksione për hekurosje.

Kompania LG është duke punuar gjithashtu në një model frigoriferi të ri prototip, që mund të qëndroj i ftohtë për gjashtë orë pa rrymë.

Me këto ide dhe teknologji të reja, kompania LG për të ardhmen vërtet ka vendosur ta mbushë shtëpinë tuaj me pajisje super ekonomike. |ameble|