Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Master Card"

Etiketa: Master Card

Këtë muaj Mastercard ka lansuar një kartelë të re krediti në Singapor e cila është e pajisur me ekran LCD dhe tastierë me prekje të lehtë....