Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Maxtab C8"

Etiketa: Maxtab C8

Me 180 orë stand by bateri, 12 orë muzikë dhe 5 orë në video (videoplay), Maxtab C8 me çmim shumë të volitshëm është një...