Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Mbushës baterie"

Etiketa: Mbushës baterie

Në qoftë se përdorni dy pajisje Android dhe iOS atëherë me siguri se keni edhe dy apo me shumë mbushës për të dy llojet....