Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Mega"

Etiketa: Mega

Inovacioni DJI për ata që nuk e din është një kompani kineze me seli në Shen Zhen e cila prodhon pajisje komerciale dhe rekreative. Që nga...

Ubisoft kishte konfirmuar se loja Watch_Dogs ka qenë lançimi më i madh në historinë e kompanisë, por nuk kishte specifikuar numra rreth saj. Tani, kemi disa detaje...

Partneri i akredituar për ProVideo/Photo nga Canon për Kosovë “MEGA Electronics” ka lëshuar ftesë për partnerë të cilët janë të interesuar të jenë prezent...

Shërbimi Cloud (për ruajtjen e të dhënave në internet) Mega nga Kim Dotcom tani ka lansuar një version të ri për platformën mobile Android,...

Në muajin Janar Kim Dotcom kishte lansuar shërbimin e tij të ri Mega, që ofron shërbim për të dhëna (file storage), dhe menjëherë pas...

Kim Dotcom ka njoftuar në Twitter se shërbimi i tyre i ri Mega do tu ofrojë përdoruesve 50GB hapësirë për të dhëna pa pagesë,...