Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Merlin Child Locator Phone"

Etiketa: Merlin Child Locator Phone

Child Locator Phone është një pajisje e cila ju mundëson të komunikoni si dhe vëzhgoni vend-ndodhjen e fëmijës tuaj. Me vetëm 5 butona në...