Tag Archives

2 Articles
Microsoft njofton për lansimin e paketës Office 2016 developer preview

Microsoft njofton për lansimin e paketës Office 2016 developer preview

Microsoft ka njoftuar për lansimin e paketës Microsoft Office 2016 developer preview (një para-pamje për zhvillues), softuer ky i cili ka qenë në dispozicion që një kohë por vetëm privat.

Microsoft-Office-2016

Microsoft ketë paketë për zhvilluesit e tyre do ta nxjerr në dispozicion në Office 365, dhe detajet mund t’i gjeni më poshtë.

I’m pleased to announce the IT Pro and Developer Preview of Office 2016 for the Windows desktop. We’ve been in private preview with Office 2016 for several months. Now we’re ready to expand the program to our commercial Office 365 customers, an important milestone that gives IT pros and developers an opportunity to start testing the upcoming release. To be clear, this early build doesn’t yet contain all the features we’re planning to ship in the final product. However, through the course of the preview, customers should expect to see new features delivered through monthly updates.

Kurse detajet e plota janë të paraqitura në uebfaqen e Microsoft-it këtu. /ameble

Office 2016 planifikohet të lansohet gjatë këtij viti

Office 2016 planifikohet të lansohet gjatë këtij viti

Microsoft, versionin e ardhshëm të plotë të Microsoft Office-it pritet të lansoj në gjysmën e dytë të vitit 2015, ky lajm vjen sipas një shkrimi në blogun e Julia White, menaxhere e përgjithshme e marketingut për produktet e Office-it e cila gjithashtu është pjesë e ekipit të Office 365.

Office 2016

Ky version i ri, i cili pritet të quhet Office 2016, është dizajnuar posaçërisht për kompjuterë me mouse dhe keyboard. Të dy versionet për Windows dhe MacOS do të kenë të njëjtin emër dhe pritet të lansohen në të njëjtën kohë. Paketa MS Office mbetet një produkt i rëndësishëm për kompanitë ku shumica e tyre nëpër kompjuterë përdorin aplikacionet duke përfshirë Outlook, Word, Excel dhe PowerPoint. /ameble