Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Microsoft Remote Desktop"

Etiketa: Microsoft Remote Desktop

Microsoft ka lansuar aplikacionin e ri "Microsoft Remote Desktop" për platformën Apple iOS dhe Google Android, aplikacion ky që ju mundëson tu qaseni kompjuterit...