Tag Archives

2 Articles
Skype me opsione të reja për pajisje mobile (Video)

Skype me opsione të reja për pajisje mobile (Video)

Skype ka njoftuar se do të sjellin opsionin e video bisedave në grup për aplikacionin e tyre në iPhone, iPad, pajisjet Android dhe gjithashtu pajisjet mobile të Windows 10.

Kompania gjithashtu ka njoftuar se janë bërë 10 vjet që kur kanë lansuar mundësinë për thirrje me video pa pagesë dhe kanë thënë se janë bërë mbi 2 trilion minuta video thirrje gjatë 10 viteve të fundit.

Ka edhe detaje tjera rreth këtij shërbimi të cilat mund t’i gjeni në blogun e Skype-it. Si duket ky shërbim i fundit do të nisë fillimisht në platformën Windows 10 dhe më pas në të tjerat. /ameble

Skype për ueb (beta) u mundëson të lidheni nga kudo

Skype për ueb (beta) u mundëson të lidheni nga kudo

Ekipi i Skype-it të premten kanë njoftuar për një mundësi krejt të re për të përdorur Skype-in, drejtpërdrejt nëpërmjet ueb-it. Kjo nënkupton që, nuk keni nevojë më të instaloni softuerin e Skype-it, krejt çfarë ju duhet është të hapni faqen nga interneti, të kyçeni në Skype dhe filloni bisedën.

Skype për ueb1

Microsoft ka thënë se për momentin ekziston një vegël e vogël (plugin) e cila kërkohet të futet në shfletues, por që shumë shpejt do të futet Real-Time Communications (RTC) në shfletuesin e Internetit, dhe kështu përdoruesit nuk do të kenë nevojë të shqetësohen për vegla shtesë. Skype për ueb (beta) momentalisht funksionon nga shfletuesit Internet Explorer, Chrome në Windows, Firefox dhe Safari.

Skype për ueb (beta) tani për tani është i kufizuar për përdorim dhe fuksionon vetëm të një grup i vogël njerëzish, kurse për të gjithë do të vijë në muajt e ardhshëm. /ameble