Tag Archives

3 Articles
Në pritje të Microsoft Surface Mini

Në pritje të Microsoft Surface Mini

surface-may20-event- AmebleMicrosoft ka dërguar një ftesë për gazetarë për ngjarjen që do të mbahet sot gjatë ditës në të cilën pritet të publikohet gjenerata më e re e Surface-it.

Kjo ngjarje pritet të fillojë nga ora 17:00 sipas orës tonë lokale. Fjala “small” i/e vogël është e shkruar në kopertinën e ftesës që nënkupton se Microsoft ka përgatitur atë që është pritur, pra tabletin Surface Mini.

Sipas informatave jo-zyrtare, ky tabletë është i madhësisë 8 inç, me procesor Qualcomm Snapdragon. Për tu siguruar më mirë rreth këtyre të dhënave dhe detajeve të tjera na mbetet të presim edhe pak orë deri sa gjithçka të jetë zyrtare. /ameble

 

Microsoft Surface Pro 3 dhe Surface Mini prezantohen javë e ardhshme

Microsoft Surface Pro 3 dhe Surface Mini prezantohen javë e ardhshme

Microsoft Surface Pro 2Sipas një raporti të fundit nga The Verge, Microsoft në një ngjarje të organizuar javën e ardhshme prtiet të njoftojë për dy tablet të ri, Surface Pro 3 dhe Surface Mini.

Kompania ketë ngjarje pritet të organizoj në New York javën e ardhshme më 20 Maj, ngjarja ka të bëjë me tabletët Microsoft Surface, edhe pse kompania me siguri se do të publikoj ndonjë hollësi për atë që ka në plan të njoftoj. Tabletët e ri pritet të vijnë të optimizuar me procesor të ri Intel Haswell.

Nëse shfaqet ndonjë detaj apo karakteristikat e tyre në ditët e ardhme, do t’ju informojmë më kohë. /ameble

Microsoft Surface Mini vjen më 20 Maj?

Microsoft Surface Mini vjen më 20 Maj?

Microsoft Surface MiniMicrosoft ka lëshuar ftesa për datën 20 Maj, duke i ftuar gazetarët në një “mbledhje të vogël” për të festuar tabletin e tyre Microsoft Surface. Ngjarja pritet të mbahet në New York dhe spekulohet së kjo mund të jetë paraqitje e parë e një tableti më të vogël se Microsoft Surface standard që kemi parë deri më tani.

Shumë thashetheme janë përhapur edhe nëpër internet që nga momenti kur Apple kishte prezantuar iPad Mini-n e tyre dhe kështu sipas thashethemeve edhe Microsoft ka shans të dal më diçka të tillë.

Asgjë në lidhje me ketë nuk është konfirmuar nga Microsoft, por ne do t’ju informojmë më kohë nëse kjo konfirmohet nga kompania. /ameble