Tag Archives

6 Articles
Microsoft thuhet se do ta shuaj biznesin e tabletve Surface

Microsoft thuhet se do ta shuaj biznesin e tabletve Surface

Surface Pro 3Një thashetheme mjaft interesante ka dalë në lidhje me biznesin e tabletve Microsoft Surface. Si duket kompania nuk është shumë e interesuar në lidhje me zhvillimin e një modeli të ardhshëm të tabletit Surface, sepse shitja e modeleve ekzistuese, duke përfshirë edhe Surface Pro 3, ka qenë me e ulët se sa që është pritur.

Thashetheme pretendojnë se kompania mund të vë në shqyrtim ekzistimin e biznesit për këta tablet. Thashetheme vijnë nëpërmjet një kompanie Taiwanese të tregtisë ku DigiTimes pohon se e ka dëgjuar këto thashetheme nga burime në zinxhirin e furnizimit. Burimet thonë se tabletët e gjeneratës së parë dhe të dytë të Surface-it i kanë kushtuar Microsoft përafërsisht 1.7 miliardë dollar humbje e kjo ndoshta mund të jetë arsyeja pse kompania nuk është shumë e interesuar në zhvillimin e një modeli të ardhshëm.

Microsoft ende nuk ka bërë diçka publike rreth të ardhmes së tabletve Surface, kështu që këto mbesin vetëm thashetheme. /ameble

Microsoft Surface Pro 3 dhe Surface Mini prezantohen javë e ardhshme

Microsoft Surface Pro 3 dhe Surface Mini prezantohen javë e ardhshme

Microsoft Surface Pro 2Sipas një raporti të fundit nga The Verge, Microsoft në një ngjarje të organizuar javën e ardhshme prtiet të njoftojë për dy tablet të ri, Surface Pro 3 dhe Surface Mini.

Kompania ketë ngjarje pritet të organizoj në New York javën e ardhshme më 20 Maj, ngjarja ka të bëjë me tabletët Microsoft Surface, edhe pse kompania me siguri se do të publikoj ndonjë hollësi për atë që ka në plan të njoftoj. Tabletët e ri pritet të vijnë të optimizuar me procesor të ri Intel Haswell.

Nëse shfaqet ndonjë detaj apo karakteristikat e tyre në ditët e ardhme, do t’ju informojmë më kohë. /ameble

Microsoft Surface Mini vjen më 20 Maj?

Microsoft Surface Mini vjen më 20 Maj?

Microsoft Surface MiniMicrosoft ka lëshuar ftesa për datën 20 Maj, duke i ftuar gazetarët në një “mbledhje të vogël” për të festuar tabletin e tyre Microsoft Surface. Ngjarja pritet të mbahet në New York dhe spekulohet së kjo mund të jetë paraqitje e parë e një tableti më të vogël se Microsoft Surface standard që kemi parë deri më tani.

Shumë thashetheme janë përhapur edhe nëpër internet që nga momenti kur Apple kishte prezantuar iPad Mini-n e tyre dhe kështu sipas thashethemeve edhe Microsoft ka shans të dal më diçka të tillë.

Asgjë në lidhje me ketë nuk është konfirmuar nga Microsoft, por ne do t’ju informojmë më kohë nëse kjo konfirmohet nga kompania. /ameble

Gjenerata e re e Microsoft Surface-it vjen me 23 Shtator

Gjenerata e re e Microsoft Surface-it vjen me 23 Shtator

Thashethemet rreth gjeneratës së ardhshme të tabletit Microsoft Surface janë shfaqur nëpër internet që një kohë të gjatë dhe sipas uljes së çmimeve kohën e fundit për të dy Surface dhe Surface Pro duket se versioni i ri është shumë afër.

Tani Microsoft ka konfirmuar lajmin duke dërguar kështu ftesë për media për një ngjarje të posaçme për ketë model, më 23 Shtator qytetin e New York-ut.

Surface event

Video Praktike: Microsoft Surface

Video Praktike: Microsoft Surface

Tableti Microsoft Surface ka bërë debutimin i tij në Tetor të vitit 2012. Video dhe fotot që kemi paraqitur më poshtë janë pikërishtë për ketë model si dhe në pika të shkurtëra kemi folur për sistemin operativ që posedon.

Tableti Microsoft Surface përmbanë ekranin me prekje ClearType HD 10.6 inç, procesorin 4-bërthamor NVIDIA Tegra 3 dhe hapësirën e brendshme për të dhëna 32GB.

[youtube id=”AJ3Wzzeyxe0″ width=”600″ height=”350″]

Karakteristikat tjera në tabletin Surface me Windows RT përfshijnë portën USB 2.0, një slot për kartelën microSDXC, portën HD video out, dy kamera (të pasmen dhe atë frontale) me 720p, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0, sensorët (Ambient light sensor, Accelerometer, Gyroscope dhe Compass). Bashkë me pajisjen vijnë mbushësi dhe tastiera.

Microsoft shfaq një video ilustrim për Windows 8.1

Microsoft shfaq një video ilustrim për Windows 8.1

Microsoft ka shfaqur disa detaje të reja rreth përditësimit të Windows-it të tyre Windows 8.1, kompania ka lëshuar edhe një video që tregon disa nga karakteristikat e reja që do të jenë në dispozicion në ketë version.

Ata gjithashtu kanë njoftuar se Outlook 2013 RT do të jetë i përfshirë në tablet Windows RT nëpërmes këtij përditësimi, dhe kjo përfshin tabletin Microsoft Surface.

Microsoft fillimin e këtij versioni të Windows-it zyrtarisht do ta bëjë më 26 Qershor, që gjithashtu mund të shohim detajet e plota rreth tij. |ameble|

[youtube id=”VQb5caeSo00″ width=”600″ height=”350″]