Tag Archives

3 Articles
Gigabyte ka prezantuar laptopin e ri Gigabyte P34G v2 Slimline

Gigabyte ka prezantuar laptopin e ri Gigabyte P34G v2 Slimline

Duke u bazuar në laptopin paraardhës të linjës së laptopëve për lojëra, Gigabyte ka lajmëruar se do të nxjerrë në treg versionin e dytë të Gigabyte P34G. Kompania e ka dizenjuar laptopin e ri për tu dhënë përdoruesve një laptop të përshtatshëm për punë dhe një laptop që ofron mundësinë për të luajtur lojëra pas punës.

Gigabyte P34G v2

Laptopi Gigabyte P34G v2 do të jetë në treg në fund të muajit me çmim rreth 1400 dollarë. Specifikat e këtij laptopi përfshijnë ekranin 14 inç Full HD 1080p, me kartë grafike NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB/2GB.

Gjenerata e katërt e procesorit Intel Core dhe kjo kartë grafike ofrojnë një performancë 47% më të mirë se performanca e laptopit paraardhës.

Gigabyte shpjegon më tej: “P34G v2 është një zhvillim i ri në fushën e laptopëve për lojëra me kartën grafike për të mirë në treg, dhe i gjithë produkti është 20,9 mm në trashësi dhe me masë 1,67 kg. Me këto cilësi, ky laptop padyshim do të mbizotërojë tregun e laptopëve të tillë.

Teknologjia e ftohjes së procesorit dhe kartës grafike përfshin 2 gypa me lëng dhe 2 ventilatorë për të ruajtur kushtet më të favorshme për përdorimin e pajisjes.”

Për informacion të detajuar, vizitoni uebfaqen e Gigabyte për këtë produkt. /ameble

Windows 8.1, data zyrtare e lansimit 17 Tetor

Windows 8.1, data zyrtare e lansimit 17 Tetor

Pas shumë spekulimeve se kur do të filloj Microsoft me përditësimin e ri Windows, ata kanë konfirmuar sot se data e lansimit e Windows 8.1 është përcaktuar 17 Tetor 2013, që pritet të jetë në dispozicion në mbarë botën si një përditësim pa pagesë për përdoruesit e Windows 8 nëpërmes Windows Store-it.

“Windows 8.1 vazhdon vizionin e tyre me inovacione dhe përmirësime të vazhdueshme për klientët tanë. Edhe Windows 8.1 sjell shumë përmirësime në fusha të tilla si personalizim, Internet Explorer 11, kërkimi i cili është mundësuar nga Bing, Aplikacione shtesë të integruara duke përfshirë disa të reja, Windows Store të përmirësuar dhe lidhjen cloud me SkyDrive. |ameble|

[youtube id=”7BN0W7CONpw” width=”600″ height=”350″]

Windows 8.1 Preview tani në dispozicion për publikun

Windows 8.1 Preview tani në dispozicion për publikun

Microsoft zyrtarisht ka bërë publike pamjen paraprake (Preview) për versionin e ri të Windows-it, Windows 8.1 Preview, dhe nga sot është në dispozicion për tu shkarkuar. Për të marrë përditësimin duhet të vizitoni uebfaqen http://preview.windows.com dhe klikoni “Get It Now”.

Kjo do të instalojë një patch pastaj bëhet restart, pas ristartimit ju ofrohet mundësia për të instaluar pamjen paraprake menjëherë kur të hyni brenda kompjuterit tuaj. Për më shumë informata mund të gjeni në uebfaqen e Microsoft-it http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-faq|ameble|

[youtube id=”7BN0W7CONpw” width=”600″ height=”350″]