Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Mike Lazaridis"

Etiketa: Mike Lazaridis

BlackBerry ka njoftuar së ish kryeshefi ekzekutiv dhe njëri ndër themeluesit e BlackBerry-it, Mike Lazaridis do të largohet nga kompania nga 1 Maji.Jemi mirënjohës...