Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Mikrotik"

Etiketa: Mikrotik

Në botë sot ka më shumë se 3 miliard përdorues të rregullt të Internetit, pjesë e kësaj jemi edhe ne dhe atë në baza...