Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "MobileFirst"

Etiketa: MobileFirst

Kompanitë Apple dhe IBM kanë njoftuar për partneritetin e tyre të parë për bashkëpunim të ndërsjellët, të dy kompanitë do të punojnë së bashku...