Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "MOOCs"

Etiketa: MOOCs

Më herët kemi publikuar një edutek i dedikuar për arsimimin online, aty kemi shpjeguar se eksitojnë platforma apo resurse online për edukim dhe në...