Tag Archives

3 Articles
Bie çmimi i Moto 360 në 165$

Bie çmimi i Moto 360 në 165$

Moto 360-8-AmebleTë gjithë ata që janë të interesuar si dhe kuptohet kanë mundësi t’i qasen Google Store-it në SHBA, pajisja smartwatch Moto 360 është në dispozicion për të blerë me çmim prej 165$.

Motorola Moto 360 vjen me ekran 1.56 inç me rezolucion prej 320 x 290 pikselëve i mbuluar me Corning Gorilla Glass 2.

Motorola Moto 360 ka të integruar procesorin TI OMAP 3, 512MB RAM memorie, 4GB hapësirë të brendshme dhe vjen me sistemin Android Wear OS.

Moto 360 mund të lidhet me smartphone-in ose tabletin me anë të Bluetooth 4.0 LE.

Motorola Moto 360 po ashtu ka të integruar edhe disa funksione me zë, që mundësojnë kryerjen e një numëri të madh të funksioneve të pajisjes duke e kontrolluar atë me komandën me zë “OK Google”. /ameble.com

Zyrtarizohet Motorola Moto 360

Zyrtarizohet Motorola Moto 360

Motorola më në fund ka zyrtarizuar orën e mençur Moto 360 dhe pajisja tani më është dispozicion për të blerë në SHBA me çmim prej 249,99$.

Motorola Moto 360 vjen me ekran 1.56 inç me rezolucion prej 320 x 290 pikselëve i mbuluar me Corning Gorilla Glass 2, procesorin TI OMAP 3, 512MB RAM memorie, 4GB hapësirë të brendshme dhe pajisja vjen me sistemin Android Wear OS.

Moto 360 lidhet me smartphone-in ose tabletin me anë të Bluetooth 4.0 LE.

Motorola Moto 360 po ashtu ka të integruar edhe disa funksione me zë, që mundësojnë kryerjen e një numër të madh të funksioneve të pajisjes duke thënë komandën me zë “OK Google”. /ameble

Motorola prezanton orën e mençur Moto 360, bashkë me Android Wear

Motorola prezanton orën e mençur Moto 360, bashkë me Android Wear

Në një video të publikuar sot nga Motorola, ku paraqitet ora e mençur (smartwatch) Moto 360, kompania flet me shumë për dizajnin e kësaj pajisje të re. Këtu është përkujdesur gjithashtu edhe Google për softuerin. Por pse nuk është dizajnuar me një dizajn të ri modern, por është shikuar nga e kaluara.

[youtube id=”dnerqDWwVgg” width=”600″ height=”350″]

Kemi parë shumë smartwatch të lansuar kohët e fundit, por që të gjithë kanë ofruar një dizajn deri diku të ngjashëm duke futur disa katrorë brenda softuerit, kurse Moto 360 duket tamam si një orë e vjetër, që kanë përdorur gjyshërit tanë dhe që ka një pamje interesante klasike dhe moderne.

“Kur kemi filluar të mendojmë për atë së si do të duhet ta dizajnojmë, ne me të vërtetë jemi kthyer mbrapa,” ka shpjeguar Jim Wicks nga Motorola. “Kemi menduar se nëse do të vendosim për emrin Moto 360, atëherë do ta bëjmë të rrumbullaket.”

Nga ana softuerike, videoja tjetër me poshtë e publikuar nga Google shpjegon platformën e quajtur Android Wear, ku gjithashtu shihet smartwatch Moto 360. Për me shumë shikoni videot se si duket kjo pajisje. /ameble

[youtube id=”QrqZl2QIz0c” width=”600″ height=”350″]