Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Ara"

Etiketa: Motorola Ara

Një projekt i ri i quajtur Phoneblocks ishte shfaqur në muajin Shtator dhe ideja prapa këtij koncepti ishte e thjeshtë përdoruesit të kenë mundësinë...