Tag Archives

2 Articles
Motorola Droid RAZR HD dhe Maxx HD nga 18 Tetori

Motorola Droid RAZR HD dhe Maxx HD nga 18 Tetori

Në postet e më hershme kemi njoftuar për produkte të reja të prezantuara nga Motorola. Është fjala për dy smartphone të ri Droid RAZR HD dhe Droid RAZR Maxx HD ku lansimi i tyre në treg është paraparë nga data 18 tetor.

Nga pikëpamja harduerike dy smartphone janë identik me ekran Super AMOLED HD 4.7 inç 720p, procesorë 1.5 GHz dual-core, i përkrahur nga 1GB RAM, sistemin operativ Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) dhe me NFC të aktivizuar. Përfshijnë një slot microSD card që përkrahë deri 32 GB hapësirë shtesë, kamerën e pasme 8 megapixel me blic LED dhe incizimin 1080p HD, kamerën frontale VGA për video konferenca si dhe përkrahë LTE (4G).

Dallimi tek këto modele nga Motorola qëndron tek jetëgjatësia e baterisë. Razr Droid HD do të jetë në dispozicion prej 199,99 $, ndërsa Motorola  RAZR Maxx Droid HD do të jetë 299,99 $.  |ameble| [divider top=”0″]

Prezantohet Motorola Droid RAZR Maxx HD

Prezantohet Motorola Droid RAZR Maxx HD

Në konferencën e djeshme për shtyp Motorola ka zbuluar smartphone-in e tyre të ri Droid RAZR Maxx HD, i cili vjen i pajisur me baterinë që ka jetëgjatësi 32 orë.  Droid RAZR Maxx HD i ri është i pajisur me ekran 4.7 inç 720p, ekran Super AMOLED HD, procesorë 1.5 GHz dual-core, i përkrahur nga 1GB RAM dhe sistemin operativ nga Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) dhe me NFC të aktivizuar.

Përditësimi me sistemin operativ të fundit Jelly Bean, pritet të dalë në të ardhmen e afërt. Karakteristika të tjera të këtij smartphone përfshijnë një slot microSD card që përkrahë  deri 32 GB për hapësirë shtesë.  Posedon kamerën e pasme 8 megapixel me blic LED dhe incizimin 1080p HD, si dhe kamerën frontale VGA për video konferenca. Për fat të keq ende nuk është lëshuar ndonjë informatë për çmimin dhe disponueshmërinë në treg. |ameble| [divider top=”0″]