Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Droid ULTRA"

Etiketa: Motorola Droid ULTRA

Thashethemet e me hershme ishin se Motorola është duke punuar në disa pajisje mobile Droid dhe tani ajo zyrtarisht ka njoftuar për 3 modele:...