Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Moto 360 Watch"

Etiketa: Motorola Moto 360 Watch

Motorola më në fund ka zyrtarizuar orën e mençur Moto 360 dhe pajisja tani më është dispozicion për të blerë në SHBA me çmim...

Muajin e kaluar, Motorola kishte shpallur një garë në të cilin u ka mundësuar dizajnerëve të ndryshëm që të krijojnë imazhin e orës së...