Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Moto 360"

Etiketa: Motorola Moto 360

Motorola më në fund ka zyrtarizuar orën e mençur Moto 360 dhe pajisja tani më është dispozicion për të blerë në SHBA me çmim...