Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Moto E"

Etiketa: Motorola Moto E

Dje kemi bërë njoftimin se smartphone-i Motorola Moto E është listuar në një ueb faqe braziliane për shitje online edhe pse ky i fundit ende...

Është mëse e vërtet që Motorola po përgatitet për diçka të madhe. Fotografi të ndryshme kanë filluar të qarkullojnë nëpër forume dhe portale të...