Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Motorola Moto X 2015"

Etiketa: Motorola Moto X 2015

Presidenti i kompanisë Motorola Rick Osterloh ka bërë disa njoftime lidhje me të ardhëm e kompanisë, dhe njëra ndër to është edhe lajmi rreth...